Om oss

Gränslösa Resor ger nya perspektiv

”Gränslösa Resor öppnar ögon och hjärta för fördomsfria, unika upplevelser som gör oss klokare. Resorna är planerade med passion. De beaktar miljön och den lokala kulturen. Vi känner oss mera som gäster än turister och beter oss därefter.”

Tua Ranninen
Tua har rest med Gränslösa Resor till Indien, Dominica och Grönland

­

 

 

LottaklippaNärkontakt, att verkligen få komma in ”bakom kulisserna” och möta människorna på riktigt i ett annat land är ingen självklarhet och knappast något som man lätt ordnar på egen hand. Den här insikten ligger till grund för Gränslösa Resor som jag, Lotta Borgiel, startade 2003.

Med mig i bagaget har jag 25 års erfarenhet som reseproducent och värdefulla reseminnen från alla världsdelar. Jag har vandrat i svenska fjällen och i Himalaya, åkt motorcykel i Vietnam och Burma, paddlat kajak i Stockholms skärgård och i Söderhavet, hoppat bungyjump på Nya Zeeland och blivit adopterad hos Asmat-folket på Nya Guinea. Vart jag än har rest har det alltid varit mötena med människorna på plats som påverkat mig mest och som gett mig nya perspektiv – inte minst på mitt eget liv här hemma!

 

En stor portion nyfikenhet på världens rika natur och många spännande kulturer går som en röd tråd genom alla Gränslösa Resor. Resorna planeras tillsammans med våra kunniga färdledare som ofta bor eller har bott i landet vi besöker. Vi är inbjudna till deras vänner och personliga kontakter och vi välkomnas med uppriktig värme. Det blir ömsesidiga möten som våra vänner ute i världen ser minst lika mycket fram emot som vi!

 

Gränslösa Resor vill göra skillnad – både för dig som resenär och för människorna som vi möter i olika länder. Vi ser noga till att våra resor involverar och gynnar många människor på plats som vanligen inte får del av den stora turistindustrins pengar.

Välkommen till vår gränslösa värld!

E-post till Lotta Borgiel

 

 

AKSydafrikaFrån den 1 september 2014 finns Anna-Karin Staflin med oss i företaget och här kan du läsa lite om hennes bakgrund.

Jag har arbetat i resebranschen hela mitt yrkesverksamma liv och i september 2014 började jag arbeta för Gränslösa Resor. Under mina 25 år i branschen har jag i stort sett jobbat med alla olika typer av resor och arbetsuppgifter. De senaste tio åren har jag till största delen ägnat mig åt reseproduktion av olika temaresor över hela världen, t ex historiska resor, matresor, trädgårdsresor, litteraturresor, resor med fokus på natur eller kultur, allt beroende på kundernas önskemål. Jag har ett av de roligaste arbeten man kan ha! Att få möta och uppfylla förväntansfulla resenärers drömmar är stimulerande och kul, men också förenat med stort ansvar. Det är viktigt att allt blir rätt och fungerar, en misslyckad resa är ju inte bara att byta ut som en trasig TV apparat. Gränslösa Resor står för omtanke, passion, miljömedvetenhet och en turism som gynnar lokalbefolkningen och det är med största respekt för företagets grundfilosofi jag träder in i företaget. Tillsammans med Lotta Borgiel hoppas jag kunna skapa nya intressanta resor med unikt och spännande innehåll till världens alla hörn. 

E-post till Anna-Karin Staflin

 

DELA DEN HÄR SIDAN MED ANDRA
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone