Malin Feggins och Norun Persson

Malin och Noruns intressen:

Malin har hållit på med fotografering i snart fem år. Hon har antagligen alltid haft blicken för foto, men det var först då hon började på riktigt.

 

Norun lägger ner det mesta av sin lediga tid på att arbeta i trädgården med sina egna odlingar. Annars tycker hon om att gå på teater, äta middag med sina vänner och se bra filmer på bio.

 

Ett speciellt reseminne:

Ett reseminne som är väldigt starkt för Norun är hennes besök på ön Grenada i Västindien. Hon var där under en månad under en tid när det var politiskt oroligt och det fanns väldigt lite, vilket påverkade resan mycket. En dag skulle hon åka iväg för att träffa några vänner som bodde ganska långt bort och då hyrde hon en bil. När Norun hade kört en lång bit parkerade hon sin bil nära en bananplantage för att sova i några timmar. Mitt i natten vaknade hon av att det var starka ljus som lös rakt in i bilen. Hon vet än i dag inte vad det var, men hon kan säga att det tog en ganska lång stund innan hon somnade om. Nästa dag vaknade Norun tidigt av gryningsljuset som strålade in i hennes bil och det första som då mötte hennes blick var en gammal man som stod och stirrade rakt på henne. Han hade nog blivit ganska förvånad över att se henne där ute bland bananerna och det är en blick som hon minns än i dag…

 

 

Det här visste du inte om Malin och Norun:

Malin är född i London där hennes mamma (Norun) då bodde och hon är utbildad finsnickare.

 

Norun samlar på konst och är fantastiskt duktig på att packa. Hennes barnbarn förstår inte hur hon gör, men hon brukar säga att det är alla resor över Atlanten genom åren som har gjort att hon har lärt sig vad man behöver och inte.

 

Malin kort

 

Norun bagers K Lind

DELA DEN HÄR SIDAN MED ANDRA
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Svara