30/3 Reseafton om Kamtjatka och Nepal

30/3 Reseafton om Kamtjatka och Nepal

FULLSATT! Vid eventuella återbud kan det bli platser lediga. Kontakta oss om du vill ställa dig på väntelista.

Välkommen till vår reseafton om Kamtjatka och Nepal!

När: Torsdag den 30 mars kl. 17.30-19.30
Var: Butik Brokiga Bengalen, Södermannagatan 50, Stockholm. T-bana Skanstull. Karta

Fri entré men obligatoriska anmälan per mejl till: info@granslosaresor.se senast 27 mars. Begränsat antal platser. Vi bjuder på fika!

 

Kamtjatka_1_003Journalisten Lena Haglund berättar om vår spännande resa till Kamtjatka och redan nu får vi ett smakprov på vad resan kommer att bjuda på. Lena Haglund har genom åren producerat dokumentärer och reseskildringar från hela världen för SVT. Det finns en karg och vild plats, som ligger henne lite extra varmt om hjärtat – Kamtjatka, i ostligaste Ryssland. Lena har varit på halvön många gånger och producerade 2003 en dokumentär i upptäckts- och forskningsresanden Sten Bergmans fotspår för SVT. Hon har rest runt i hela det forna Sovjetunionen och talar flytande ryska. På Kamtjatka har hon fortfarande kontakt med många av sina vänner. 2013 skrev hon också en bok om Sten Bergman tillsammans med två andra journalister, där hon delade med sig av både Bergmans och sina egna erfarenheter av denna spännande halvö. 

 

LottaNepal1Lotta Borgiel berättar och visar bilder från pionjärvandringen i Nepal 2-16 mars. En ny vandringsresa där vi upptäcker de oexploaterade delarna av landet och får chansen att möta många olika folkgrupper. Dessutom samarbetar vi med sjukhuset HRDC, vilket gör det möjligt för barn med rörelsehinder att få specialistundersökning och – om det behövs – även operation. Vår grupp kommer att finnas med på plats när en ortopedmottagning sätts upp i byn Charikot och Lotta berättar mer om hur det går till.

DELA DEN HÄR SIDAN MED ANDRA
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Svara