21/2 Reseafton om Albanien och Kuba

21/2 Reseafton om Albanien och Kuba

Välkommen till vår reseafton om Albanien och Kuba!

När: Tisdag den 21 februari kl. 17.30-19.30
Var: Butik Brokiga Bengalen, Södermannagatan 50, Stockholm. T-bana Skanstull. Karta

Fri entré men obligatoriska anmälan per mejl till: info@granslosaresor.se senast 16 februari. Begränsat antal platser. Vi bjuder på fika!

 

Författaren och journalisten Stefan Nilsson berättar om landet som stulit hans hjärta. Stefan besökte Albanien för första gången på 80-talet och har sedan dess återvänt gång på gång. Över 30 resor till Albanien har det blivit genom åren! Han har kunnat följa landets utveckling från kommunistisk diktatur till demokrati och med kameran har han dokumenterat en hel del av förändringen. Inspirerad av alla upplevelser under sina resor i landet, valde Stefan att förlägga en stor del av handlingen i sina spänningsromaner till just Albanien. Under kvällen finns det möjlighet att köpa Stefans signerade böcker, Hämndens spel och I flyktens skugga. Betala gärna med kort!

I år erbjuder vi tre olika resor till Albanien!

Nyhet! Du kan också kombinera de olika Albanienresorna med varandra! Läs mer här

 

2016 lanserade vi vår uppskattade cykelresa på Kuba. Ett händelserikt år både för oss och kubanerna. Första gruppen gick på Rolling Stones konsert och nästa grupp fick uppleva Kuba i landssorg då Castro gick bort. Frågan är vad som händer på nästa resa….
Lotta Borgiel var med på pionjärturen som avgick i april 2016. Hon kommer att berätta och visa bilder från resan. En resa som bjuder på så väl natur som kultur! De världsarvslistade städerna Havanna, Trinidad och Cienfuegos, biosfärreservatet Las Terrazas, besök på cigarrfabrik, Che Guevaras mausoleum i Santa Clara, vi badar i vattenfall och i havet och mycket mer. 

Läs mer om vår kubaresa här:

 

DELA DEN HÄR SIDAN MED ANDRA
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Svara